Hej kära kund
Nu är kreativiteten i full gång. Vi utvecklas hela tiden och försöker vara uppfinningsrika. Lena (min kära anställda) säger att jag har gett ordet hialös ett ansikte.
Våra härliga vårprimörer är ju på ingång nu så jag har kokat saft både på rabarber och jordgubbar. De har blivit himmelskt goda om jag får säga det själv.
”Ta med maten” utökar vi också, en hel del nyheter. Bland annat lax- och spenatpaj, grillad kycklingfilé på salladsbädd.
Vi håller på att prova oss fram när det gäller efterrätter. Ett av recepten har vi utvecklat hittills så att det ska passa vår verksamhet.
Det är en mascarponekräm med vår egengjorda chokladtryffel som sedan toppas med hallon. (Smaskelismask). Fler efterrätter kommer efter hand.
Nu har vi också på begäran börjat med dagens smörgås, ett lättare alternativ. Pris 29 kronor.
Carlshamns Marmeladen är även den nykokt och finns nu åter att tillgå i butiken.
En nyhet i delikatessdisken är Vildsvinskinkan: Dessa vildsvin strövar fritt på Roccastrada-backarna i Maremma i Italien. Normalt 480 m över havet. Det fria livet påverkar köttets kvalitet och smak.
Välkommen in i butiken och smaka
Anette Stigsdotter, din osthandlerska
Ozt & Sånt i Karlshamn
onsdag 26 maj 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar