torsdag 27 augusti 2009

Erbjudande

Hej kära kund.
Denna gång har jag ett speciellt, specialerbjudande att locka dina smaklökar med.

EMBUTIDOS ALEJANDRO
Det är ett nöje att presentera denna unika charkuteri serie från Embutidos Alejandro i Logrõno Rioja, Spanien. De producerar sina charkuterier helt utan färg och konserveringsmedel och använder sig av kött från grisar som strövar fritt på deras egna marker. Fantastiska hantverksprodukter.

Dessa varor kommer inte att finnas i butiken utan kan endast köpas via beställning.
Du plockar själv ihop din egen charkpåse efter urvalet nedan:

1. Alejandro Chorizo Clasic 200g: Läcker liten paprika- och vitlökschorizo i den karaktäristiska U-formen. Den har mörkröd färg och ger små fasta skivor. Tapas och charktallrik.

2. Alejandro Magno, 250 g: Rustik grovhackad chorizo på utsökt fläskkött med spansk paprika och vitlök. Ger goda halvstora skivor. Mycket aromatisk smak. För äkta chorizoälskare.

3. Alejandro Troncal, 250g: Finhackad chorizo i Pamplonastil med paprika och vitlök. Mörk, delikat hantverkschorizo. Ger goda halvstora skivor med fast konsistens och en lätt sötaktig smak.

4. Alejandro Sarta Piccante, 200g: Liten läcker chorizo i U-form med pimentón och vitlök. Har en härlig pikant eftersmak. Ger små skivor i halvfast konsistens. Här har de använt den starka pimentónen som ger en chiliaktig smak. Tapas med mera.

5. Alejandro Chorizo Puchero, 250g: Färsk korv till grillning.

6. Jandritos, 250g: En härlig korv till stekning, kokning eller grillning. Rekommenderas att man kokar den i rödvin.

7. Chistorra Alejandro, 200g: Chistorran är producerad av en blandning av grisraserna Duroc och Landrás. Balansen mellan köttets fina smak, pimentónen och saltet är oöverträffad. Smaka själv. Till grillning, stekning med mera

8. Chorizo Barbacoa, 250g: Denna är speciellt producerad till grillning eller stekning. Att grisarna strövar fritt hela livet märks på köttets kvalitet. Koka korvarna sex minuter i rödvin.

För prisuppgift. Kontakta oss. Om du prenumerar på våra mail kommer erbjudandet i din mailbox.
Om du vill göra en beställning går det bra att maila, ringa eller komma in i butiken. Beställningen måste vi ha senast 7 september 2009.

Vänligen
Anette Stigsdotter, din osthandlerska


Ozt & Sånt, Drottninggatan 70 i Karlshamn, 0454-191 80, oztosant@telia.com

1 kommentar:

  1. åh, vilka härliga salamisar!! men vad menas med pamplonastil?!

    SvaraRadera