lördag 13 juni 2009

en hektisk vecka

Denna veckan har jag tagit fram en del nya produkter. Kokat två sorters marmelad. Lakritsrots marmelad och Midnatts marmelad.

Lakritsrotsmarmeladen är gjord med ekologisk lakritsrot, detta gör att marmeladen blir lite "grusig". Det är en marmelad som passar utmärkt till en lite kraftigare grönmögelost.

Midnatts marmeladen innehåller björnbär och 70% choklad. Denna passar alldeles utmärkt till en krämig vitmögelost eller till din frukost smörgås.



Jag har även kokat rabarber saft och jordgubbs saft. Får passa på nu när bären är så goda.

Rabarbersaften har jag spetsat med den finaste vanilj som går att få tag i - Tahiti vanilj. Och jordgubbssaften har fått sällskap av Ceylon kanel.

Safterna är härligt friska och ger verkligen en somrig känsla fast det har regnat så mycket.



Jag har också experimenterat lite med en efterrätt som har blivit mycket lyckad till slut. Jordgubbsmums. Den finns att köpa och provsmaka i butiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar